Radisson Blu Arlandia Hotel

boka hotell nära ArlandaDetta hotell hittar du intill Stockholm-Arlanda flygplats. Det erbjuder gratis flygplatstransfer, det serveras gratis Wi-Fi och en populär frukost från 04:30. Gästerna kan njuta av gratis tillgång till gym, bastu och pool.

Kabel-TV och en te/kaffebryggare presenteras i alla luftkonditionerade Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm-Arlanda rum.

Cayenne, Radisson Blu Arlandias restaurang och bar, serverar en stor lunchbuffé samt en à la carte-meny med internationella rätter. Gästerna kan välja från ett urval av fina viner.hotell nära Arlanda

Andra faciliteter inkluderar ett lekrum för barnen och ett biljardbord. Den fria flygbussen avgår var 15 minut från 05:00 till midnatt. Ett biluthyrningsföretag ligger mittemot hotellet. Stockholms centrum ligger en 30-minuters bilresa bort.

Detta Arlanda hotell är idealiskt beläget bara fyra minuters bussresa från de internationella och inhemska terminalerna och är också en kort tågresa från populära attraktioner i Sveriges vackra huvudstad. Vart och ett av hotellets 338 ljudisolerade rum och sviter har sådana fantastiska bekvämligheter som gratis höghastighetsinternet och gratis Super Frukostbuffé. Gästerna kan njuta av en egen restaurang och bar, hälso -och fitnesscenter och en mycket modern konferensanläggning.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet
.